Meer dan alleen wonen

HEEM ontwikkelt unieke projecten voor mensen die op zoek zijn naar meer. Meer kwaliteit, meer faciliteiten en meer aandacht voor elkaar.

Wie is HEEM?

Onze projecten

Trajectbegeleiding

Unieke plekken en spontane ontmoetingen

In een HEEM-project voel je je thuis in je architecturale woning, omringd door groen en fijne buren. Je geniet bovendien van enkele gemeenschappelijke faciliteiten zoals een grote tuin, een zwemvijver of zwembad, een buurtschuur en een deelwagen. Alles is zo ontworpen dat spontane ontmoetingen met je buren vanzelf gaan. Dit zorgt voor meer gezelligheid, meer genegenheid en minder eenzaamheid.

 

Meer lezen over de HEEM-aanpak?

Plekken met (adem)ruimte

waar iedereen zich thuis voelt

Collectief wonen verrijkt je leven. Je leert rekening houden met anderen, flexibel of milder te zijn. Als iedereen dit zou doen, dan zou er volgens mij heel wat minder verzuring in de maatschappij zijn.

 

[Interview] “Elke keer bezorgt Meeren ons een vakantiegevoel”

De werf in Olen draait op volle toeren. Vijf gezinnen staan te popelen om hun intrek te nemen op het mooie, groene domein van Meeren. Maar wat trok hen precies aan in het project? Wij vroegen het hen en hieronder lees je hun enthousiaste antwoorden. Waarom kozen jullie voor Meeren? Was het omwille van de […]

Lees meer

HEEM
Noordeind 97
2920 Kalmthout
0487 47 45 80
info@heem.be

BE 06 885 69 24 7

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

HEEM