Over HEEM

Wat begon als een persoonlijke project groeide uit tot een enthousiast team dat cohousing ziet als een slimme manier om met de beschikbare ruimte om te gaan. Collectief wonen is voor HEEM bovendien meer dan alleen wonen. Alles is zo ontworpen dat spontane ontmoetingen met je buren vanzelf gaan. Dit zorgt voor meer gezelligheid, meer genegenheid en minder eenzaamheid.

HEEM staat voor

  • Bijzondere, architecturale woonplekken
  • Ontmoeten zonder moeten
  • Sterk buurschap via gepersonaliseerde trajectbegeleiding
  • Aandacht voor privacy en het belang van je eigen plek

Contacteer ons voor meer info

Joeri Bal, CEO Heem

Collectief wonen verrijkt je leven. Je leert rekening houden met anderen, flexibel of milder te zijn. Als iedereen dit zou doen, zou er volgens mij heel wat minder verzuring in de maatschappij zijn.

Team HEEM

Van projectleider over technisch manager tot trajectbegeleider en sales manager: iedereen bij HEEM heeft een passie voor mooie collectieve woonprojecten. Kennismaken met alle collega’s?

Bekijk het team

team HEEM

Werken bij HEEM?

We zijn regelmatig op zoek naar interessante profielen voor specifieke (al dan niet tijdelijke) opdrachten. Wil je graag spontaan solliciteren? Aarzel niet en vertel ons waarom jij een meerwaarde zou kunnen zijn voor het HEEM-team. Je vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Contacteer ons

HEEM

Noordeind 97
2920 Kalmthout
info@heem.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

HEEM