Over HEEM

Wat begon als een persoonlijke project groeide uit tot een enthousiast team dat cohousing ziet als een slimme manier om met de beschikbare ruimte om te gaan. Cohousing is voor HEEM bovendien meer dan alleen wonen. Sterk buurschap staat centraal voor ons. Hierbij is het belangrijk dat elke nieuwe bewoner zich graag wil engageren om mee vorm te geven aan het project.

HEEM biedt met deze collectieve woonprojecten een duurzaam antwoord op de toenemende vereenzaming en individualisering in de samenleving.

HEEM staat voor

  • Bijzondere, architecturale woonplekken
  • Ontmoeten zonder moeten
  • Sterk buurschap via gepersonaliseerde groepsbegeleiding
  • Aandacht voor privacy en het belang van je eigen plek

Contacteer ons voor meer info

Joeri Bal, CEO Heem

Cohousen verrijkt je leven. Je leert rekening houden met anderen, flexibel of milder te zijn. Als iedereen dit zou doen, zou er volgens mij heel wat minder verzuring in de maatschappij zijn.

Team HEEM

Van projectleider over technisch manager tot groepscoach en sales manager: iedereen bij HEEM heeft een passie voor mooie collectieve woonprojecten. Kennismaken met alle collega’s?

Bekijk het team

team HEEM

Werken bij HEEM?

We zijn regelmatig op zoek naar interessante profielen voor specifieke (al dan niet tijdelijke) opdrachten. Wil je graag spontaan solliciteren? Aarzel niet en vertel ons waarom jij een meerwaarde zou kunnen zijn voor het HEEM-team. Je vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Contacteer ons

HEEM Cohousing

Correspondentie

HEEM Cohousing
Noordeind 97
2920 Kalmthout

info@heem.be

Kantoor

Fosbury and sons
Mechelsesteenweg 271
2018 Antwerpen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Toestemming
HEEM