Olen – Meeren

Een zwemvijver, een mooi groen domein en fijne buren dichtbij. Een elektrische deelwagen en een sfeervolle binnenruimte met sauna, coworking plek, keuken en eetkamer die je vrij kan gebruiken. Hier begint het!

[vimeo video=”474680545″]

[accordeon h=”3″ open=”0″ effect=”default”]

Vraag hier meer informatie aan over het cohousingproject Meeren

[form id=”olen_info”]

[/accordeon]

[column-wrap style=”1″ reverse=”0″]

[column]

[/column]

[column]

 

Op dit groot aangelegde domein komen 8 woningen te staan, ontworpen door B-architecten, afgewerkt in duurzame materialen. Grote glaspartijen, een fantastische look en feel, een minimale energiefactuur. Je woonkamer sluit aan op je eigen privé tuin. Een kleine oase waar privacy en genot centraal staan. Je tuin en terras zijn omheind met een mooie haag die zachtjes mengt in de gemeenschappelijke tuin.

Bekijk het aanbod

[/column]

[column]

 

Hoe gaat het cohousen in zijn werk?

Heel simpel, je woont met 8 andere gezinnen/alleenstaanden/koppels op een groot domein. Je deelt alle extra aanwezige faciliteiten. De elektrische auto, eveneens inbegrepen in de prijs, deel je met je nieuwe buren. Niets moeilijk, via een app kan je met 1 klik de wagen reserveren.

Je maakt vrij gebruik van de mooi gerenoveerde schuur. Je kan er etentjes organiseren, even tot rust komen in het salon, je lekker warmen in de sauna of een plek vinden om van ‘thuis’ uit te werken.

Een boor, fietspomp of spade nodig? Je buurman heeft misschien nog wat werkmateriaal waarmee je verder kan. Af en toe steek je ook samen de handen uit de mouwen. Je onderhoudt het domein, je smeedt samen plannen voor de volgende BBQ, je keuvelt gezellig na in de open keuken van de schuur. Heerlijk genieten!

Net zoals in een appartementsgebouw deel je de kosten van de gemeenschappelijke faciliteiten, deze variëren tussen de 100 en 150€/maand. Hoe meer je samen met de buren de dingen zelf in handen neemt, zoals bijvoorbeeld het onderhouden van de tuin, hoe lager de gemeenschappelijke kosten zijn.

[/column]

[column]

 

 

[/column]

[/column-wrap]

 

Dus even kort samengevat:

  • Een BEN (bijna energie neutraal) woning met 3 of 4 slaapkamers met eigen terras en omheinde tuin
  • Elke woning is afgewerkt met een keuken, badkamer, polybeton op het gelijkvloers en tegels in de natte cellen.
  • Afgewerkt in CLT (hoog akoestiek comfort, energiezuinig en duurzaam)
  • Een autostaanplaats
  • Gemeenschappelijke faciliteiten zoals: tuin met vijver, sauna, gerenoveerde schuur met open keuken, eetkamer, fietsenstalling, coworking plek en berging
  • Een elektrische deelauto met laadpunt.
  • Oplevering eind 2022

All-in!

 

Geïnteresseerd? 

Neem gerust contact op met Gwen. Ze komt graag tot bij je thuis om de plannen en prijzen toe te lichten. Ook een bezoek aan de site zelf (Meren 35 in Olen) is mogelijk.

Voor meer info mail naar verkoop@heem.be of bel naar 0473/724 777.

[accordeon h=”3″ open=”0″ effect=”default”]

Vraag hier meer informatie aan over het cohousingproject in Olen.

[form id=”olen_info”]

[/accordeon]

Persartikels Olen

HEEM

Noordeind 97
2920 Kalmthout
info@heem.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

HEEM