Zin in meer … rust?

Blog
yoga in Olen

In en rond Olen valt heel wat te beleven. In deze blogreeks nemen we je graag mee naar enkele unieke plekken. Dit keer ontdekken we hoe we in Olen én omstreken helemaal zen worden. Ben je er klaar voor? Adem in, adem uit. En start met lezen.

 

Blossom Yoga Studio (Zoerle)

Chloé geeft niet zomaar yogales, ze wil graag iedereen helpen om hun innerlijke kracht terug te vinden. Fan van rustige Yin Yoga of mag het wat energieker tijdens een Vinyasa sessie? Iedereen vindt wel een les naar zijn/haar zin. Liever een privéles (alleen of met vrienden)? Dat is ook mogelijk.

Meer info op de website van Chloé.

 

Per-Neser (Olen)

Tempel van het Vuur, dat is de betekenis van het Oud Egyptische ‘Per-Neser’. Sofie heeft een hoop kennis en opleidingen op haar cv staan: ze is erkend naturopaat, yogaleraar, stresscoach en reiki-therapeut. Iedereen is er welkom voor relaxatiesessies, yogalessen of om te mediteren. Ze biedt ook individuele coachings en behandelingen aan.

Meer info op de website van Per-Neser.

 

Seva Yoga & Viniyoga

Seva Yoga Kempen is een virtueel netwerk van yogaleraars die verspreid over de Kempen (live) lessen aanbieden. Zowel in Olen, als Herentals, Kasterlee en Geel. Ben je zelf al erg bedreven in yoga? Dan kan je een opleiding volgen tot yogaleraar bij Viniyoga, het vormingscentrum van Seva Yoga.

Meer informatie op de website van Seva Yoga.

 

Gezondheidspraktijk Nancy

Nancy vertrekt vanuit een holistische visie op het lichaam, wat betekent dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Via yoga, voetreflexologie, massage en orthomoleculair advies probeert ze die twee opnieuw in balans te brengen. Ze richt zich niet enkel op volwassenen, want ze biedt ook speelse kinderyoga aan.

Meer info op de website van Nancy.

 

Rust en ademruimte zijn ook kernwoorden in ons cohousingproject Meeren in Olen. Kom jij daar binnenkort op adem? Lees hier alles over Meeren.