Buitenruimte van Academie afgewerkt

Een verfrissend zwembad, knap aangelegde groenpartijen en een mooie plataan: de gloednieuwe buitenruimte van Academie biedt voor elk wat wils. 

Buitenruimte Academie Turnhout

De bewoners van Academie in hartje Turnhout zullen heerlijk kunnen verpozen in de tuin, een ontwerp van Bart & Pieter. Het gaat om een daktuin, want onder dat mooie groen vind je de parkeergarage. De buitenruimte telt twee blikvangers: een groot verwarmd zwembad (dankzij een warmtepomp) en de plataan van – voorlopig – zes meter hoog.

Buitenruimte Academie Turnhout

Je wandelt doorheen de tuin op paadjes van waterdoorlatend kasteelgrind, een grindsoort met een egale champagnekleur. Even uitblazen kan op één van de zitbanken, gemaakt van massieve eiken balken. En terwijl je zit, kan je genieten van de mooie bloemen, klim- en andere inheemse planten. 

Zegt het je wat, deze prachtige binnentuin? Bekijk dan zeker eens alle details van dit mooie cohousingproject